真實者 发表于 2018-9-28 00:24

為何主编不封存,良心發現,其实佢地講粗口,又嗢隔离文化界,明害你,理智些,十字港想做主编害你等同行恨你不義,佢很快升仙。

真實者 发表于 2018-9-28 00:56

唔記得講,个扑街Ven. 話白肥騙財骗色,白肥偷嘢,白痴仔唔明,正低能兒童,X九㕸,等着吧,好多粗送给你。

香港人 发表于 2018-9-28 01:22

唔記得講,个扑街Ven. 話白肥騙財骗色,白肥偷嘢,白痴仔唔明,正低能兒童,X九㕸,等着吧,好多粗送给你。 ...

我溶左你

香港人 发表于 2018-9-28 01:25

真實者 发表于 2018-9-28 00:24
為何主编不封存,良心發現,其实佢地講粗口,又嗢隔离文化界,明害你,理智些,十字港想做主编害你等同行恨 ...

甘生溶左你 你个正扑街 几十岁人冇地行动 糸识吠

真實者 发表于 2018-9-28 03:35

个Ven.vivo.正扑街,成日講粗口,小佢良亲,野種含九㕸,害及家人,唔死都冇用。

真實者 发表于 2018-9-28 04:46

主编这次真好嘢,竟被畤間我揭發十字奸取笑及仲傷隔离文化村之悪行,也教訓香港人及ven.衰人,真爽,正是行善積德,福禍自尋。

wu123 发表于 2018-9-28 08:42

主编这次真好嘢,竟被畤間我揭發十字奸取笑及仲傷隔离文化村之悪行,也教訓香港人及ven.衰人,真爽,正是行 ...

正一屎坑石头

香港仔 发表于 2018-9-28 08:45

主编这次真好嘢,竟被畤間我揭發十字奸取笑及仲傷隔离文化村之悪行,也教訓香港人及ven.衰人,真爽,正是行 ...

教训 教你老 母 啊 屎忽鬼 ,甘样都叫左教训。约个时间出来教训我地啦 冧 家产 浓左你个扑街

香港仔 发表于 2018-9-28 08:56

真實者 发表于 2018-9-28 03:35
个Ven.vivo.正扑街,成日講粗口,小佢良亲,野種含九㕸,害及家人,唔死都冇用。 ...

白肥点偷你野啊 阿成可能人地觉得甘多个晚夜 ……计下条数,你钟净白肥……

香港仔 发表于 2018-9-28 09:00

唔記得講,个扑街Ven. 話白肥騙財骗色,白肥偷嘢,白痴仔唔明,正低能兒童,X九㕸,等着吧,好多粗送给你。 ...

白肥叫我同阿成讲:扑街可你地野 可你地钱 又点啊……搏你甘多次野,你有比齐钱咩,屎忽鬼
页: 1 2 [3] 4 5 6
查看完整版本: 主编手法同馬桶相同,請封存我的發言。